Nu är IQAir luftrenare ännu mer effektiva

 

För att ytterligare förbättra de prisbelönta fristående modellerna, fokuserade IQAir på de två mest kritiska komponenterna i en luftrenare-filtren och fläkten. Flera tekniska framsteg har gjorts som rör dessa nyckelkomponenter. Detta har resulterat i ett kraftigt uppsving av prestandan för alla " New Edition " modellerna. I synnerhet kommer kunderna kunna dra nytta av följande fördelar:

• upp till 41 % mer renad luft
• upp till 40 % längre filterlivslängd
• 7 % tystare drift

 

 

 

Högre luftflöden

Tack vare en ny aerodynamiskt optimerad högpresterande fläkt och ett nytt förbättrat filter, har IQAir kunnat förbättra luftflödet i alla IQAirs modeller på praktiskt taget alla fläkthastigheter. Till exempel har luftflödet för den mest populära HealthPro 250 ökat med över 20 % i alla 6 fläkthastigheterna. Denna betydande prestandaökning gör att IQAir kan rena ännu mer rumsluft. Detta leder till bättre luftrening och göra att IQAirs luftrenare lämpar sig för ännu större inomhusmiljöer än tidigare.

 

Lägre ljudnivåer

Trots betydligt högre luftflöden, är alla IQAirs modeller nu ännu tystare än tidigare. Anledningen till denna förbättring är helt omgjorda fläktar som renar mer luft till lägre ljudnivåer.

 

Längre filterlivslängd

Trots högre luftflöden som möjliggör högre rening av luftföroreningar, erbjuder IQAirs modeller också mycket längre filterlivslängd än tidigare.
Denna förändring uppnåddes främst genom att införa ett nytt veckavstånd, vilket i sin tur resulterade i en ökning av den aktiva filterytan, jämnare filterbelastning och mer än 10 % minskning av den totala vikten för Premax ™ och HyperHEPA ® filtren.

Speciellt kunder som kräver en kraftfull, effektiv men ändå tyst luftrening kommer att gynnas av de framsteg som IQAirs " New Edition " modeller erbjuder.

 Med introduktionen av "New Edition" modeller, har IQAir satt en ny standard och prestanda för luftrenare och kan trovärdigt hävda "The best just got even better".